Blogg,  Djur,  foto

Uppför och nedför

Igår var det bara gräsätningspromenad som gällde. När vi kommit fram till Ivarssons och hon börjat beta, så fick vi världens hagelskur på oss. För övrigt var det rätt så soligt men en isande kall vind. De nya dojorna har kommit, en stlk större. Provade dem som snabbast men de var alldeles fär stora!!! Suck.

Jag och M har kommit överens om att vi glömmer allt tjafs.

Idag var det sol och möjligen en aning mindre kall vind. Hade hemma dojorna igår och kortade vajern till längden och idag blev det provtur. Jag TROR att de blev ganska perfekta!? (Sade hon förhoppningsfullt.) Vi började med att gå uppför branten till bokskogen. Jag satt upp när vi var högst upp. Sedan red vi vänstra skogsvägen och sedan till höger genom trollskogen.

Minst brant nerför där. Därefter red vi direkt höger runt Fällesåsen. Hon fick stanna och äta flera gånger och verkade nöjd med det. 😊 Ett par små galopper blev det och särskilt den sista, nära stallet, blev riktigt bra, då den föregicks av en samlad fin skritt. ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.