Blogg,  Djur,  foto

Revben??

Antingen har jag en häst som har två rävar bakom varje öra, eller så är hon en prinsessa-på-ärten. När jag började med borstningen idag, så surade hon till när jag kom till ett visst område mitt på vänstersidan. Jag testade igen flera gånger och det blev samma resultat. Prövade högersidan utan reaktion. Höll handen mot vänstersidan igen och tryckte lite lätt. Sur häst som glodde bakåt på mig. Högersidan fortfarande okej.

Hmm…

Okej, hon har väl ont där då. Har väl fått en spark på revbenen också. Varför inte, liksom? Det skulle ju i och för sig förklara varför hon nöp mig i låret när jag spände sadelgjorden sist! Nåt sånt har ju aldrig hänt förut! Skulle även kunna förklara varför hon plötsligt flög iväg två meter åt höger, så fort jag satt upp.

Oavsett, så beslöt jag mig för att hon skulle slippa sadeln, så det blev en rask promenad istället (med några gräsätningspauser). Vi var även ute i terrängen jämte banvallen och traskade. Över stock och sten men även gräs och Cola hittade ett vattendrag i en håla i fjolårsgräset. ☺

Även ett par språngmarscher, varav den sista blev väldigt kort eftersom jag fortfarande var trött efter den första. Men jag ville filma! 😂

Vi var i alla fall ute närmare 1 1/2 timma och när vi kom tillbaka tyckte jag att hon skulle galoppera lite i paddocken. Sin vana trogen, så blev det fyrsprång i racerfart istället, med tvärstopp på kortsidan. Men kul hade hon! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.