Fortsätter som jag gör

Veterinären var ut en snabb vända för att kolla såret, klämma under hoven och lugna mig. Hon sa att eftersom Cola inte varit halt och heller inte ömmar det minsta under hoven, så kan hovböld uteslutas. Sedan tyckte hon att jag skötte det bra och skulle fortsätta som jag gör. Det kan ta lite tid och gör ont med sår så här precis i ”nagelbandet”. Om det mot förmodan ändå skulle bli VÄRRE, så lämnade hon en sårbact-kompress och sa att då kunde jag pröva lägga om hoven ett dygn med den.

Efter att Cola varit duktig idag igen, så fick hon äta lite gräs utanför stuga 3 innan hon släpptes ut medan jag mockade lösdriften. Tänker tömköra henne på fredag, då jag även planerar att lägga in 5-10 min slow walk nerför sista biten av fällesåsebacken.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.