Blogg

Sjuk men ändå inte

Igår sjukskrev jag mig och var hemma hela dagen. Min stackars häst fick gå där med sitt täcke på i solen hela dagen och ingen som borstade henne. 😪

Idag känner jag mig i princip bra igen. Det är lite krångligt i dessa corona-tider. Särskilt i äldrevården. I normala fall hade jag nog jobbat igår men det är ju sagt att ”vid minsta sjukdomssymtom” och man vet ju aldrig vad det blir av det. Sedan ska man ha två symptomfria dagar innan får komma tillbaks till jobbet.

Det började i förrgår kväll med att jag fick väldigt ont i halsen och fick svårt att svälja. Till det kom lätt frusenhet och huvudvärk och jag sov med sockar och kofta den natten! Igår var det likadant. Men till kvällen var det däremot redan mycket bättre!

Idag känner jag mig bra igen!!!

Jag ska i vilket fall som helst åka till stallet nu. Jag behöver ju inte träffa folk! Om det är nån mer där, så ses vi bara på avstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.