Idag regn

Blev lite besviken då jag kom ut idag, för jag hade inte lagt märke till att det regnade när jag tittade ut. Lusten till ridtur försvann också. Särskilt om Cola skulle vara lika seg idag och hon stod ju inte direkt och sprudlade i hagen. Men hon kom åtminstone fram till mig idag.

Jag bestämde att det fick bli promenad. Så får hon röra lite på lederna i alla fall. Hon fick sina mineraler och sedan gick vi ut en timma. Jag trodde inte det tog såpass lång tid – vi gick bort till Pallfabriken och tillbaks – men hon gick förstås inte så fort första halvan. Sedan gick det lite bättre och på grusvägen innan stallet sprang vi ikapp lite i backen! Men jag orkade ju inte många meter när stigningen började. 😂

Var tvungen ta av regnhuvan här, inför fotot! 🤣

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.