Blogg,  Djur,  foto

Brunst igen

Nu har hon börjat pipa igen och Lilleman hänger efter och biter tag i svansroten på henne. Solen skiner fortfarande men det är på minussidan på nätterna, så hon får stå ut med täcket ett tag till. Men jag tog av det medan jag mockade lösdriften idag i alla fall och hon blev sååå tacksam! Hon gick nästan omedelbart till en lämplig plätt och rullade sig grundligt. 😍

Efter att ha skalat av några hekto vinterpäls blev det ridtur, även om det inte alls var lika piggt som igår. Dessutom fick vi möte av fotgängare tre gånger längs de sträckor det var meningen att vi skulle galopperat… Men den allra sista sträckan på banvallen plus grusvägen upp till stallet, fick jag i alla fall hottat upp henne lite, så hon trampade på ordentligt och kändes mjuk och fin. Måste vara jobbigt med två starka brunster så tätt. 😛

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.