Blogg,  Djur,  foto

Solsken!!

Idag borde jag ju tagit kort när det var solsken och allting, men man kan inte få allt. Vi tömkörde i alla fall ca 45 minuter. Dvs vi var nog ute en timma, men den första stunden var väl inte mycket arbete precis…

Jag tyckte att hon gick bra idag med, när hon fick lite driv i tempot. En gång efter att hon gått sidvärtes och jag berömt henne, så stannade hon, krökte på halsen och vände förhoppningsfullt på huvudet med spetsade öron. Tror ni hon fick en bit morot då eller? Klart hon fick! 🤩

Däremot tyckte jag att steget plötsligt blev sämre när vi testade lite trav. Fick inte baken under sig ordentligt utan blev lång och flack. Men i skritten så.

I går blev det bara en pliktskyldig kortare promenad pga mattens allmänna olust. Försökte dock med att vi skulle gå raskt åtminstone och inte stanna och äta mer än en gång – på hemvägen.

I förrgår däremot, var det ju den ”normala” promenaddagen, (eftersom jag satsar på varannan tömkörning). Det var toppenväder då med och vi gick upp mot Fällesåsen och in i skogen där till höger längst upp. Där är så himla fint och det är sååå synd att man inte kommer nånstans där, utan måste vända. Det var där som Roy gick ner sig till magen längre fram, när Nina var ute och gick med honom. Ser ut som en finfin gräsväg som fortsätter där på andra sidan skogen, men där var tydligen helt oväntat jättesankt! 😱

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.