Blogg,  Djur,  foto

Dagarna går

I fredags blev det 40 – 45 minuters promenad med equibandet. Ingen tömkörning, utan bara grimma och långt grimskaft. Samt ett spö att peka med vid behov. Normalt sett ska hon ju gå bakom mig när vi promenerar, men nu ville jag ju kunna se hennes rörelser också, så jag viftade upp henne jämsides med mig. Det gick ju också bra, som ett alternativ till tömkörning eftersom det ändå inte är meningen att hon ska jobba för tygel den första tiden utan hitta formen själv och sänka huvudet. Men jag tömkör nog lite då och då i alla fall.

Jag testade typ tre minuter nere i hagen vid banvallen med, men jag visste ju redan innan att det inte skulle gå. Det är ju omöjligt att bara GÅ, när det är fullt med gräs under fötterna! Så fort man dragit upp huvudet, åker det ner igen. Så det gav vi upp.

Efteråt körde jag lämnade tillbaks equibandsutrustningen till Michaela. Jag ska få hyra Lisas istället.

Igår blev det vanlig promenad med gräsätning i duggregnet och i morgon hoppas jag på tömkörning. Vi bara gick rätt ut från hagen, utan att passera ”gå”. 😂 Dvs, vi struntade i allt vad som heter borstning och sånt idag. Vad är det för mening, liksom? Fötterna tvättade hon lite när hon plaskade igenom en större vattensamling.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.