Tveksam start

Dagens skrittur på 40 minuter blev inte vad jag hade trott eller förväntat mig. Särskilt efter att hon kom i galopp i hagen igår, när jag kom med grimman. Men igår ösregnade det och blåste halv storm så aktiviteterna ställdes in då.

Men idag, alltså… hon skrittade på men var inåtvänd och på sin vakt hela tiden. Som hon är när hon känner nåt konstigt i sin kropp. Helt tyst också, inget frustande. Halvvägs kom det: en sån där ”kollaps” hon får av ett smärthugg. Hon liksom faller ihop plötsligt, med ett våldsamt klapprande av hovar. Sedan skrittade hon ju på igen, men…

Jag vet ju inte om detta har något alls att göra med den behandling hon fick – jag menar alltså om smärtan kom från stället där hon var sned, eller om det var en smärta som kom av att ben kom mot ben någonstans, som det KAN göra någon gång där man har artros. Men det tjänar ju ingenting till att grubbla. Ny 40-minutare i morgon, så får vi se.

Det positiva är ju i alla fall att hon är allmänt gladare efter behandlingen. Inga sura miner vid borstningen heller!! Eller när jag knäpper täcket över bringan. Så det tyder ju på att det onda i kroppen är borta. Men något var ändå fel idag. Förhoppningsvis är det rätt i morgon…

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.