Blogg,  Djur,  foto

Så backar vi igen…

Efter en bra skrittur runt Ivarssons, blev det ett tömkörningspass. Skritturen dagen efter var däremot inte bra. Korta steg etc. Så det blev tömkörning en dag till, vilket funkade alldeles utmärkt. Inga snedsteg alls och gick på bra.

Men dagen efter (i onsdags) markerade hon att hon hade ont, när jag kom med sadeln… 🤔😞 Så vi tog en rejäl promenad istället. Solen sken och vi gick bort genom hagen och upp backen runt Fällesåsen och hem igen. Vi gjorde halt några gånger i den branta uppförsbacken, så hon inte skulle förta sig…

Plus att hon fick mysa med gräsätning på ett par tre ställen. Det var populärt. 🤩

Sedan tyckte jag att hon skulle posera för ett porträttfoto. Det tyckte hon var vansinnigt onödigt. 😄

Men nu har jag avtalat med Carola att hon ska känna på henne IGEN när hon ändå kommer till stallet den 13 februari, om tre veckor. Jag grubblar ju förstås, min vana trogen, och tänker att det där som var snett sist, kanske har rört sig igen en bit? Maupilation behöver ju ofta göras om ett par gånger. Men jag vet inte. Det känns också tveksamt om jag verkligen ska testa att hoppa upp på henne igen innan dess? Eller om vi enbart ska hålla oss till tömkörning? Jag ska få hyra equiband av Michaela – ska hämta i morgon – och på onsdag kommer Sandra och visar lite. Tänker att hon ska bli hjälpt av den till att verkligen jobba ryggen på ett bra sätt, så den kan stärkas fram tills dess att jag sitter upp igen. Sedan hade det ju varit betydligt enklare att markträna/variera markträningen, om hon hade kunnat köras i paddocken och även trava på volter. Men men, nu är det ju som det är.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.