Blogg,  Djur,  foto

Equiband

Nu kör vi med promenader och tömkörning ett tag igen. Men för att det ska kännas lite mer meningsfullt, så har jag hyrt ett equiband av Michaela. (Ska få hyrlåna av Lisa nästa vecka och framåt sedan istället, för en lite billigare peng.)

Bilderna är dock tagna innan jag fick hem equibandet. Jag tycker Cola jobbar på bra och är duktig med att flytta sidvärtes lite då och då. Och så gör vi halter och ryggar ibland med, plus kortkorta travpass. Det beror väl även på att jag blir aningen säkrare själv på det här med tömkörning. För även om det är väldigt amatörmässigt, så gör vi ju ändå framsteg.

Igår var första dagen med bandet, så då promenerade vi bara i grimma med det, bort till Fällesåsebacken och tillbaks, för att hon skulle vänja sig. Men hon verkade inte tycka att det var några konstigheter med det, så idag blev det tömkörning med band. Inte så långt nu heller, men ändå ner en bit mot Apel och tillbaks igen. Jag tycker det är jättesvårt att säga om jag ser nån skillnad i steget eller ej, men hon HAR i alla fall ett fint tramp med bakbenen in under sig nu! Så nu ska här jobbas med detta minst en vecka eller två. Lite längre eftersom. Sedan kanske jag kan våga mig på nån skrittur eller två med bandet också, innan Carola kommer. (Med ”vågar”, menar jag att jag är så rädd för besvikelser och bakslag.)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.