Uppsuttet igen

Det har gått fyra dagar nu, som jag inte ridit. Det här vädret tar knäcken på en. Men idag blev det äntligen av. Det blev Ivarssons. Bara skritt, tänkte jag, eftersom det var så längesen. Men herreguuuud vad hon så g monster överallt!!! På hela tiden jag har ägt henne, (5 år och 4 månader snart) har hon aldrig varit så totalt utflippad som hon var idag. Varje grässtrå som fladdrade var en presumtiv köttätare, mossan var farlig, stenar, (ja jag gissar här) och det där lilla jakttornet bakom Ivarssons, som vi ridit förbi flera hundra gånger, även i halv storm, där fladdrade ju litegrann i nätet idag och det var så fruktansvärt att det går inte att fatta! Hon reste sig, vände om, och spände hela kroppen och när jag ändå vände tillbaks henne flög hon ut på åkern och på nåt sätt lyckades vi ta oss förbi den vägen, på avstånd…

När vi kom till banvallen så kändes hon ju ändå lika lättarbetad som vanligt och jag tänkte att hon behöver nog få springa lite. Fast hur skulle det gå? Nåt hejdlöst rejs skulle ju inte vara så bra. Men ta mig tusan, det gick alldeles utmärkt att galoppera lugnt och samlat!! Alla farligheter var plötsligt borta!

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.