Paddocksrace

Det blåste som fasen idag, men Cola stod ju innanför grinden och gnäggade när jag kom, så jag tänkte att hon kan ju få springa av sig lite i paddocken idag. Så slipper jag oroa mig för att få träd i skallen när vi är ute. Lite blött och klafsigt bitvis, men i det stora hela helt okej, även om det naturligtvis är mycket tyngre än att springa på banvallen.

Först måste ju paddocken luktas av noggrant, för att fastställa vilka individer som nyss varit här. (Roy sprang runt här för en halvtimme sedan.)

Efter godkännande av paddocken kunde racet börja. Eftersom det av nån anledning är stört omöjligt att galoppera lugnt och sansat, så måste det tvärnitas på kortsidorna, för att inte välta. 🙈 Men hon hade ju kul i alla fall och hon fick bort lite spring i benen. 😍

Det blev också ett test för funktionaliteten hos barfotadojorna hon har… Här går alltså gränsen för vad de klarar! Bra att veta. 😆

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.