Blogg,  Djur,  foto

Lite hårdare

Idag hade det definitivt blivit hårdare i marken och där det var mossa/gräs eller f.d. våt jord, var det rejält halkigt med järnskor! För att inte tala om hårdplastdojor där bak! Men på banvallen var det inga problem att skritta. Vi tog oss upp till krysset och tillbaka igen och hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Hon kom upp med ryggen och gick på bra och kändes fin, så det fick vara bra med det. ❣

Efter ridturen fick hon broddarna på sig, för det är lite halt i backen i hagen. Men det ska tydligen bli regn och milt igen om ett par dagar, så får de väl av igen… Sedan gick jag för att fota lite i hagen. Alltid lika nytt och fascinerande med snön varje vinter. Konstigt. 😁

Cola var övertygad om att Lillan glömt några strån kvar efter lunchen!

En liten stund hann vi stå här borta i hagen, innan Lillan fick syn på oss. Då var det slut på friden, för inte kan det gå an att Cola står och myser med sin människa heller!

Lillan kom med bestämda steg och skilde oss åt. Cola ”flydde” några meter direkt och jag hann se en massa hovar i luften bakom min rygg, både framhovar och bakhovar, medan jag duckade och försökte ryta åt henne med mydig röst. Ha ha, precis som om hon brydde sig… 😆 Men hon lugnade ju sig snabbt när hon hajade att målet var uppfyllt: Cola var ordentligt skild från människan!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.