Blogg,  Djur,  foto

Längesen

Det var väldigt vad tiden går fort! Men det är bra, då kanske vintern går över i ett huj så vi kan få vår…

Hursomhelst så har det varit lite glest med ridningen av olika anledningar, men i söndags blev det en tur runt Ivarssom och hon kändes hyfsat bra och både ville och fick galoppera lite på hemvägen.

(Jag blir så trött på att youtube försämrar kvaliten på filmer så himla mycket, när de är i stående format! Jag fattar inte varför just de måste bli mycket sämre? I min kamera är de skarpa och fina. 😟)

I måndags var det första dagen på älgjakten och vi tog en skrittur fram och tillbaka på banvallen tillsammans med Camilla och Qeso (som förresten ska flytta till sin nya ägare om en dryg vecka). Cola tjurade lite smått hela vägen och det jobbades inget för mattarna babblade hela tiden.

Så i tisdags hade jag ingen som helst fantasi. Att Cola visade sig vara minst lika håglös och ointresserad gjorde ju inte saken bättre. Jag började med att radda upp lite bommar och så fick hon gå lös där i paddocken. Jag gick ju en bit ifrån och pekade med spöet vart hon skulle. Hon lydde ju hyfsat och gick dit hon skulle och tog bommarna åt bägge hållen, men maken till uttråkad häst!! Ingen lust alls. Och om jag lämnade henne för att plocka med bommarna eller nåt, så stannade hon och stod orörlig kvar där jag lämnade henne! 🤣 Om hon hade varit lite piggare hade hon kommit med för att kolla…

Så vi gick där ifrån och tog en kravlös promenad istället. Det var skönt väder och det uppskattades mycket mer av Colahästen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.