En känsla från förr

Hon börjar så smått kännas som förr igen. Dvs före denna helvetiska sommar och vår. Och det är ju helt underbart. ❤ Men jag vet ju att underbart kan vara kort, så jag försöker njuta av nuet och vi undviker ju fortfarande backar i möjligaste mån. Pyttebackar går ju bra, större hoppar jag av i. Så rundor som bara består av en massa backar upp och ner, går ju tyvärr bort för då kan vi ju lika gärna promenera.

De senaste tre, fyra gångerna har hon fått gå utan sina dojor bak och det verkar hon vara helt okej med! Så då kan vi ju lika gärna spara på dem ett tag. Igår red vi banvallen nästan bort till Torvbacken och tillbaka och idag blev det Ivarssonsrundan. Rätt mycket galopp har det också blivit, främst då på hemvägen, och nu känns hon igen där: pigg och villig. Och de där smygökningarna av tempot har dammats av och återupptagits. 😁❤ Idag fortsatte vi galoppen på banvallen in på vägen mot Fällesåsen, den med hemskgruset. Hon ville hemskt gärna fortsätta hela vägen hem, men jag saktade av där vägen delade sig till vänster för det är så mycket blöta löv och halkig jord där. Det får vara tills om det hinner torka upp någon gång i framtiden.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.