Blogg,  Djur,  foto

Sällskap idag

Idag var jag i stallet samtidigt som Lisa och tiden stämde så bra att vi gjorde sällskap på ridturen! Jag rider ju nästan alltid själv, men det är jättekul med sällskap ibland. 😀 Att det sedan var strålande väder gjorde ju inte saken sämre.

Cola gick lika bra som hon gjorde sist och två kortare travpass blev det. Även de två fyrfota damerna verkade trivas med varandras sällskap på turen. Jag jobbade ju inte med Cola lika mycket idag eftersom Lisa och jag satt och tjötade en del, men ryggen kom allt upp som den skulle efter ett tag och stelheten försvann. ❤ Vi tog ju en massa bilder förstås, så jag låter dem tala för sig själva.

Lisa fotar mig, som…
…strax ska fota Lisa. 😊
Nej, jag är inte full och jag håller inte på att ramla av. Även om det ser ut som om jag fått vattenskalle och håller på att tyngas ner av den anledningen…

Efter att hon inte ätit upp maten, vill hon inte gå ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.