Nystart

I fredags började jag med lite uppsuttet! Vi promenerade först i 40 minuter, mest utmed banvallen. Sedan satt jag upp och skrittade henne de sista 20 minuterna på vägen hem. Jag ”kände efter” med alla mina sinnen och hela min kropp och är aningen osäker på hur det egentligen kändes!? Hon skrittade i varje fall på i rask takt hela tiden. Jag tyckte att hon tog aningens kortare steg med vänster bak, men vet ärligt talat inte. Mot slutet, när jag slappnade av, satt lite tyngre och inte lutade mig framåt längre, så fick jag känslan av att hon gick lite bättre… ????

Men jag får nog ge detta lite mer tid innan jag kan lämna något omdöme.

I går skulle det regna oavbrutet hela dagen, så jag åkte till stallet på förmiddagen och gav henne lite mat bara, innan jag åkte vidare för att hälsa på Sandra i Fegen. Det regnade inte en droppe mer efter det!

Idag skulle det inte regna alls, men på förmiddagen vräkte det ner, så jag sköt upp mitt besök lite. Så vid tretiden var jag i stallet och då var det uppehåll och det kom nästan lite solglimtar emellanåt efter en stund.

Hon ser jättebra ut på bringan nu, inget öppet sår längre utan bara ärr… Glömde ta kort för jämförelse, tusan också! Får se om jag kommer ihåg i morgon.

Idag promenerade vi en halvtimme innan jag red de sista tjugo minuterna. Tycker nog att det känns hyfsat bra… Vi travade också, ca 2 x 40 meter, på Colas begäran. Första traven tyckte jag kändes konstig, men andra gången var det bättre. Vet inte, men det är precis som om hon känner mina farhågor och blir osäker själv?

Summa summarum, så var det ändå okej och så länge hon pinnar på i rask takt, så kan hon ju inte ha ont!? Och som allting är och har blivit, så är nästan det huvudsaken. ❤ Bara jag kan få komma ut med min älskade vän några rundor då och då, ett tag till!

Mina närmaste planer är att i sakta mak förlänga den uppsuttna tiden och även rundorna. Sitta av och gå emellanåt om det är långt och även i backarna. Längre än så planerar jag knte just nu.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.