Lite tömkörning

Idag blev det lite tömkörning, ner runt banvallen. Sedan avslutade vi till Colas förvåning med att fortsätta in i paddocken där hon fick gå över några förhöjda cavalettibommar några gånger i varje varv.

Cola var duktig men jag ska aldrig mer försöka filma samtidigt som jag tömkör. 🤣 Dels undrar hon vad jag menar, när jag höjer ena tömmen hela tiden (för att jag håller mobilkameran med den handen och försöker filma något annat än marken.) Dels glor jag ju in i kameran istället för att titta på henne och är allmänt ouppmärksam och motsägelsefull. Och dels blir det hela i en väldigt ofördelaktig vinkel. 😀 Men här är filmen i alla fall.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.