Blogg,  Djur,  foto

Tredje semesterdagen

Jag kom på att jag ju faktiskt har börjat min semester! Det har liksom inte känts så hittills. Bara elände, liksom. Men igår kom Carola och kände igenom hela Cola. En pytteliten snedhet i en kota baktill, eventuellt aningen stel i halsen när hon böjer åt höger, lite svullnad över revbenen (som dock verkar oskadda) på höger sida. Samt alltså lårkakan. Hon fick laserbehandling på låret och en akupunkturnål hjälpte till att mjuka upp de spända ryggmusklerna. Hon sa också att hon inte heller tyckte att ett ihopsläpp denna veckan vore nån bra idé. Colan bör inte fly i galopp i nedförsbackarna innan lårkakan blivit bättre. Det är ju inte bara för själva lårkakans skull, utan för att hon kan få sekundära spänningar om hon springer och det gör ont. För tillfället går Lillan och håller henne sällskap, hoppas hon kan göra det veckan ut…

Efteråt smorde jag med Arnika och så tog vi en liten promenad. ❤

Denna procedur ( alltså Arnika och promenad) gjorde vi om i morse och lär fortsätta med varje dag denna veckan. Idag är en varm dag, så det var alldeles lagom att ge sig ut kl 9.

När jag kom hem så bar jag ner solstol och bord till skuggan under linden, men när jag sedan passerade blomlandet på väg tillbaka till köket (för att sätra på kaffe) så insåg jag att det var helt nödvändigt med akut rensning där!!! Speciellt av kirskål, men även annat. Sagt och gjort. En och en halv timme med ändan upp i vädret och sedan var jag helt genomsvettig. Men nöjd!

Nu sitter jag sedan en stund tillbaka och dricker mitt välförtjänta kaffe och läser en nylånad bok från biblioteket av en av mina favvo- författare och kanske, kanske kan jag nu frammana lite semesterkänsla. 😊

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.