Blandat,  Blogg,  Djur,  foto

Göteborg

Jo jag var ju hos mamma över helgen. Mamma har ju lite svårt att gå numera och att hon slagit i en tå dagen innan så den var blå och svullen, gjorde ju inte saken bättre. Men vi hade det trevligt ändå. Först åkte vi till kyrkogården och rensade ogräs på pappas grav och sedan till Blomsterlandet och köpte lite plantor till utekrukorna på terrassen. Sedan tog jag en liten promenad själv ner till mossen för att titta efter svanarna.

De var allt på plats, men några ungar eller nåt bo syntes inte till. Hörde några förbipasserande prata om att den ena av dem varit ”försvunnen” och att en veterinär varit där och att det var skönt att se dem bägge två igen… Jag vet inte vad som hänt.

Där var fullt med änder också, som kom ända upp till mig och undrade om jag inte hade nån mat? 😊 Längs mossevägen växte där fullt med nyponrosor som blommade för fullt och det var så vackert!

På mammas tomt fanns det fullt med stora vinbärssnäckor! Jag har bara sett sådana på Ragnhildsholmen och DET var många år sedan!

Och på mammas trapp låg grannens katt Kostas och väntade. När grannarna är borta, brukar han komma till mamma. 😁

På kvällen spelade vi lite wordfeud och sedan på söndagen följde faktiskt mamma med ut på en liten promenad ner till mossen. Men då var där inte en fågel i sikte…

Sedan åt vi kåldolmar innan jag åkte hem igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.