Faan!

När jag kommer hem efter helgen hos mamma, och åker förbi stallet på söndagkvällen för att hälsa på Cola – så blir hon nästan ihjälsparkad av Qeso medan jag står och fyller vatten i karet!! 😥😱

Qeso, Cola och Shakira har alla varit och druckit och står nu stilla och hänger medan jag fyller på. Plötsligt, ur det blå, smäller det! Tre (3) gånger rätt på Cola med bägge bakhovarna och den tredje träffen slår omkull henne så hon rullar runt!

Det är ju en jäkla tur att det inte verkar ha blivit en rejäl lårkaka, men med en skada på vänster bak och en annan på höger bak nu, så är det svårt att se varifrån orenheten kommer/är värst. 😫 Hon får i varje fall inte gå i stora hagen med de andra (läs ”Qeso”) nu på ett tag medan det är färskt. Så länge hon går orent vill jag inte att hon springer i de stora backarna där, som jag sett henne göra. Nu får hon gå i en mindre ett tag. 😥 Som tur är kunde Carola komma redan i morgon och känna igenom henne. Värsta skräcken är ju att hon ska ha dragit en kota sned igen i fallet, så det blir repris på allting!

Vi tog en liten kort promenad i kvällningen idag i alla fall och jag smorde Heat lotion på svullnaden. Det blir väl promenad i morgon igen.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.