Jag vill!

När jag kommer till hagen idag, går jag först och hälsar på Cola och sen bestämmer jag mig för att gå ett varv och leta efter hennes flughuva som hon slängde av sig igår. Cola följer efter som en hund och undrar vart vi ska gå? Till slut stannar jag, rufsar till henne i pannan och säger att ”Äh, jag letar mer sen, nu ger vi oss ut en sväng va?” Så puttar jag henne på halsen i riktning bort mot stallet och då fattar hon omedelbart galopp och galopperar hela vägen bort till utgången! Där står hon sedan och väntar på mig. ❤

Sedan tar vi oss en tur. Bara runt Ivarssons. Mest skritt, men det blir även en del galopp längs banvallen på hemvägen. Pigg och glad. Och helt underbar. 🥰

Senare hittar jag flughuvan, liggandes mitt i delen av hagen som varit vinterhage. Imorgon ska vi flytta alla sju hästarna ner till hagen vid ån. Min gissning är att det glesa gräset där kommer att bli uppätet på några få dagar. Viktoria tror på fjorton! I hagen längst bort mot Århult, där vi skulle vänta med att släppa dem tills gräset vuxit tillbaka lite efter att kossorna gått där hela april – där har nu Nicke släppt korna igen!!! 🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂

Jag saknar ord. Eller de stockar sig i halsen på mig. Jag vet inte vilket. Men han måste vara dum i huvudet på riktigt! Eller också är han med i den nystartade hemliga motståndsrörelsen som hatar hästar… 🤬😡🔪🤺

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.