Dags igen…

Suck. Testade att longera henne dagen efter den misslyckade ritten i onsdags förra veckan. Och det var verkligen ingen rolig syn. 😥😪

Min lilla älskling. Det var inte länge behandlingen hjälpte den här gången… Hon fick bara gå i hagen och vara häst över helgen. Det är så fruktansvärt lessamt. Hon är verkligen mitt allt och jag vet inte hur jag ska klara den dagen jag måste ta ett beslut. Min tankeverksamhet stoppar där. Jag pratade med Ylva, veterinären, på tisdagen och hon skrev ut Metacam. Ska på undersökning med henne den 22:e. För att göra det hela ännu tristare, så berättade Ylva att det blir hennes sista vecka på Lundens djurhälsa, för sedan flyttar hon upp till Landvetter! 😥 Det blir den andra fantastiska veterinären som flyttar!! Den första var Sisso. Han flyttade ju ända till norra Sverige.

Så har jag skaffat hem en ny mixtur som bl a innehåller BÅDE djävulsklo och boswellia. Den ska jag börja med efter vet.besöket.

Så var Carola och behandlade henne i går. Hon hade både nålar och djupvåg. När hon kände igenom henne så hittade hon en liten snedhet och efter behandlingen var den borta! Fantastiskt! Drömmen skulle ju varit om denna nya hältan berodde på att hon vridit till någonting återigen i hagen. I så fall skulle det ju vara lätt avhjälpt. Men det är förmodligen hennes befintliga artros som jävlas.

Vi har varit ute och gått lite om dagarna och hon har fått äta gräs. Och boklöv. 😊👍

Idag var vi faktiskt ute på en ridtur. Bara skritt. Vi gick en halvtimme, åt gräs tio minuter och sedan gick vi en halvtimme igen. Jobbade även lite i skritten på banvallen och hon kändes mjuk och fin och kom upp med ryggen bra.

Efteråt tog jag kort när hon åt sin hinkmat i hagen. Bara för att hon är så söt. Gick inte att låta bli. Var även helt omöjligt att välja/välja bort några, så här kommer hela raddan.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.