Blogg,  Djur,  foto

Äntligen flockliv

Idag hade vi det riktiga betssläppet, hela flocken tillsammans! Minus Hera då, som är iväg och tränar och ansluter sig senare. Men hon har ju gått med alla tidigare, så där är inga nyheter. Det var förväntansfulla hästar som traskade ner tillsammans längs den kilometerlånga grusvägen och så väntade vi in varandra vid ingången så alla kom med samtidigt. Jag och Cola stod först. Hon stod lugnt och stilla men då och då ryckte det lite här och där i olika muskelgrupper, av spänning. 🥰

Själva hopsläppet gick jättebra, ett par varv i galopp och sedan gräääs! Inga slagsmål. 😊 Cola och Lillan parade ihop sig i princip omgående och sedan gick de omkring som siamesiska tvillingar! ❤ Tänk sååå himla längesen de fått gå ihop – men känslorna finns kvar! Kan undra hur det blir när Hera kommer? Henne är ju Cola också kär i! 😁 Qeso hade mest att göra med att vakta så den ”nya” valacken Soni inte kom i närheten av ”hans” ston. 🤣

Lilla Shakira, yngst i flocken, 4 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.