Hmpf

Det är inget roligt att blogga längre, när jag måste leta efter allt varje gång. Och ingenstans står det ”enkelt radavstånd”. 😫

Mitt i allt har jag köpt ny mobil med. En Galaxy s10e. Kameran ska vara så himla bra. Håller fortfarande på att lära mig funktioner och så. Har lite svårt med detta för den är så himla känslig – med sånt det inte ska vara känslig med och tvärtom. I vissa lägen kan jag klicka på avtryckaren (för att ta kort) gång på gång utan att något händer, medan jag oavsiktligt nuddar något vid kanten med handen och vips öppnas nåt annat plötsligt! 😖

Det har varit soligt några dagar nu men det är bitande kallt i vinden och flera minus på nätter och morgnar. Några sedvanliga nackbilder från ridturer blir det här.

Fällningen har kommit igång rejält nu och jag vet inte riktigt om hon är trött av det eller bara låtsas, men hon är väldigt ovillig när vi är på väg ut och vill inte ens galoppera på annars lockande sträckor. Hon vill baaara äta!! Gräset har ju börjat växa lite och är ju väldigt lockande. Men så fort det blir tillbakaväg, så blir hon en annan häst – mjukare, villigare och vill jättegärna galoppera. Hon får vara såhär konstig ett tag så får vi se hur det utvecklar sig.

Idag blev hon riktigt bekymrad över att den dumma matten tydligen glömt bort vägen och försökte få henne att gå in en röjd men smal stig istället för rakt igenom ett tätt bestånd av unggranar. Det var ju FEEEL! Till slut gav jag upp och lät henne dyka in i granarna istället. 🤣

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.