Fördröjning

WordPress har uppdaterat till nåt som heter block och jag kan inte hitta nånting eller bestämma ordning på foton eller mellanslag, så det blir väl lite glest ett tag här.

Hur fan börjar jag på ny rad tex, utan att det blir nytt stycke? Ibland lyckas jag och tror då att jag ställt in det – bara för att upptäcka att inställningen är borta igen nästa gång. Och lite då och då under tiden jag skriver, markeras plötsligt en symbol uppe i verktygsfältet som vete fan vad den betyder!? Den ser ut som rader med massa prickar och streck som är inramade av streck…

Och hur klickar jag UNDER en inlagd bild, för att lägga in en till efter? Eller att skriva. Nej, istället läggs bilden ovanför den första istället!!!!!!

Jag har dessutom en ny mobil som jag inte hunnit bekanta mig med tillräckligt än.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.