Hår!

Idag var första dagen i år som det blev lite hår i borsten när jag gjorde ”rent” henne! 😊 Det var inte mycket, men det är alltid en början!
Vi red bara Ivarssons i kväll, men det var uppehåll efter en dag med regn och snöblandat. Cola gick felfritt och vi galopperade två gånger och travade en liten bit. ❤ Efter en stund visade sig också en fantastisk kvällssol på himmelen, precis när den höll på att gå ner.
Bokskogen som man ser på hemvägen, såg ut att stå i brand! Helt overkligt knallorange! Men när jag väl fått upp min kamera, så var där naturligtvis en massa granar i vägen hela tiden för att det skulle synas. 😞 Men lite lite grann av den fick jag med…

Alltså min lilla Colahäst var ju för söt igår…
Först stod jag och borstade. Höll på med ett framben och hade baken mot henne. Använde rotborsten som hon inte gillar, pga all intorkad gegga.
Så hörde jag ett egendomligt litet ljud och vände mig om.
Där stod Cola med bakåtstrukna öron och såg helt livsfarlig ut och högg som en orm i luften omkring mig!!
Så fort jag vänt mig om så slutade hon. 😂

Sedan gick vi ut på en kort promenad. Pga att det stormade och regnade igår ville jag inte rida. Läskigt med träden som vajar som grässtrån i vinden.
Men vägen ner till banvallen har bara en kort sträcka med större träd längs sidorna, så jag tänkte…
Där gick vi. Dvs Cola taktade och småtravade och jag gick jättefort. Cola sneglade på mig hela tiden med det där härliga uttrycket: ”Kom igen nu! Vi springer!!”
Jag förklarade att jag inte orkade för att jag har noll kondis, men till slut sprang vi ändå tillsammans i säkert femti meter minst! 😂

                          —  —  —

När jag tjugo minuter senare åkte samma väg ner igen på väg hem, så låg en TJOCK gren tvärs över vägen!! Kan ju säga att OM den träffat i skallen på mig hade jag troligen dött. 😱

 

 

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.