Blogg,  Djur,  foto

Novembervår!

Solsken och tio grader varmt i skuggan! För min del får det gärna fortsätta såhär hela vintern. 😄
Igår var jag dock lite slö, så jag bestämde att vi skulle ta en rask promenad båda två.

Vid Ivarssons var det gräsätningspaus, men bortsett från det var vi ute ca en timme. Det kändes uppfriskande och bra.

Men idag, med detta väder, går det ju inte att låta bli ridtur. Första halvan av banvallen har vi sällskap av Viktoria med barnvagn och Milton. 😌 Cola handskas riktigt bra med Miltons närvaro.
Men sedan travar Colahästen och jag iväg själva.

En bit bortåt vägen tar vi av in i skogen för att undersöka okänd mark. Det ser så himla lovande ut, men tråkigt nog kommer vi inte ut någonstans utan tvingas vända. Men det är jättefin skog i alla fall!

Sedan tar vi vägen förbi Arturs sjöar och den obligatoriska utsiktsbilden. Cola kan det nu. 😂😂

Det blir en härlig tur med mycket ”gå i skogen” men också flera galopper och även skritt- och travarbete. Cola är pigg och glad och känns bra i kroppen och jag är sååå nöjd med henne. ❤😍
På hemvägen, längs banvallen, håller de på med avverkning och naturligtvis står det en sån där lastare eller vad det heter, som lyfter upp timmerstockar med en gripklo och placerar i en trave. Alldeles vid vägkanten står de. När vi är precis jämsides, tycker Cola att det är bra läskigt – men hon fixar det utan att flippa ur helt i alla fall. Duktig tjej. 😊
Lite senare, längs den lilla skogsvägen innan stallet, får vi plötsligt möte av en knallgul cyklist som kommer farande runt en kurva och Colahästen sätter sig nästan på rumpan. Och inte att han saktar ner det minsta vid mötet heller. Svisch förbi bara! Det tycker hon också är lite läskigt.

Sedan blir det hinkmat och äpplen i stallgången medan matte torkar lite svett i tjock vinterpäls…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.