Blogg,  Djur,  foto

Sista gången runt Tranabo?

Det har blivit svinkallt plötsligt. Igår vaknade jag till detta:

Visserligen smälte det bort under dagen, men i samband med att vintertid börjar, så har vi nu hsft frost på nätterna och mellan 0 och 3 på dagen. Brrr!

Jag slutade halv två idag och vi hann ta en härlig tvåtimmarstur innan skymningen föll. Med pigga och glada galopper i ett antal backar. 😍 Vi rider upp förbi Fällesåsen, sedan vägen ner förbi Århult och sedan förbi Sandklefs ut till Vräk och Sutarebovägen. Jag lägger märke till ett antal koblajor i hagen på vänster sida innan dess. Där har inte gått några nötter på hela sommaren de gånger vi ridit den vägen, så jag antar att vi har haft ”tur”? 😱 Vet ju dock inte om det varit långhåriga eller brokiga.

Sedan gjorde vi en väldigt tråkig upptäckt: vägen upp till Tranabo kommer snart att vara avstängd – de håller på att sätta upp stolpar med kedja emellan! 😠 Och precis vid diket, med stora stenbumlingar vid sidan, så det finns inte en chans att komma förbi. 😠👿😧😟
🔫🔪💣

Annars gjorde Colahästen en strålande insats idag vid stenbron! Den var översvämmad med nästan 1 dm vatten, men hon tvekade inte länge. Hon vispade runt lite med mulen i vattnet och sedan tog hon ett kliv/skutt och så var vi över! Är jättestolt över henne! 😍😊❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.