Mörka kvällar

I måndags var jag ute på en lååång skrittrunda tillsammans med Sara och Cowee. Sol och värme då med.
Jag red banvallen hem till henne. Kossorna gick på andra sidan landsvägen, men i Stenstorp gick det några halvstora kalvar i en hage. Med vita huvuden!
Men de var långt in i hagen så det var faktiskt inga problem. Det var bara den mot slutet som kalvarna började bli lite nyfikna och dra sig närmare. Men vi hann passera innan de kom nära, så det gick bra. 😊

Väl hemma hos Saras fanns det får i några av hagarna. Medan vi väntade på Sara, valde jag den med bara tre, nästan helt orörliga får. 😂😂 Där stod vi och väntade på Sara och Cowee. Cola tittade på fåren en stund, men sedan käkade hon gräs istället.Vi hade en hääärlig skrittrunda ihop och när vi skildes åt nere vid Åsen/banvallen, så travade jag hem nästan hela vägen. Jag tror Cola tyckte det var skönt att ”skaka loss” lite. 😃

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.