Blogg,  Djur,  foto

Lite bakom igen

Eftersom Cola haft lite besvär i sitt bäcken några dagar nu, så tog vi en liten tömkörningsstund igår. Det var nästan ett år sen och jag är kass på det, men vi hade roligt och det var huvudsaken! Vi var en liten sväng på vägen och sedan var vi i paddocken, så vi höll inte på länge alls. Mest träning för huvudet. Cola skulle ju kunnat gått iväg precis som hon velat, men gjorde sitt bästa att förstå vad jag ville. Någon gång kunde hon stanna, dra en suck och titta på mig med en frågande blick: ”Nu är du väldigt otydlig här igen, matte!”
Sedan gick det bättre nästa försök. 😂😍

Idag har det småregnat av och till mest hela dagen. Vi var ute på en stilla tur i 45 minuter, där vi jobbade i skritt för att hon skulle trampa under sig och höja upp ryggen. Halvvägs blandade vi in lite trav också.
Hon skötte sig riktigt fint och fick upp ryggen bra men det blir ännu bättre efter samling i nedförslut av nån anledning!

Efteråt halmade jag ligg-skjulet i lilla vinterhagen och släppte henne där. Det ska bli storm och regn i morgon och på lördag, så då behöver hon ett ordentligt skydd. Soni är inne i sin box dessa nätter.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.