Blogg,  Djur,  foto

Göteborg och hagflytt

Värmen fortsätter och alla är VÄLDIGT oroliga över betet längre fram, samt vad hästarna ska äta i vinter!!?? 😱😨
I lördags var vi bara ute en liten sväng runt Ivarssons. Jag red i repgrimman och vi tog en massa ätpauser. Ute i skogen och längs vägkanter finns det fortfarande områden med grönt, saftigt gräs att tillgå!


Jag har även varit och badat ett par gånger i Tjärnesjön. Det var alldeles ljummet i vattnet och en dag var jag där alldeles ensam! Helt otroligt! Trodde där skulle vara smockfullt.


I söndags åkte jag sedan upp till Göteborg och mamma. Vi röjde lite i skåp och källare och körde och slängde en massa. Så var vi till kyrkogården och tog en liten promenad. Det strilade faktiskt lite regn på måndagseftermiddagen – det var inte mycket men man kan ju hoppas det kommer mer.

Igår (tisdag) eftermiddag åkte jag hem och var i stallet vid halv sju-tiden. Jag gav Cola mat och satte på flugtäcket. Sedan gick vi ner till Apel med alla hästarna. Gräset var långt, gult och hade redan blommat där, men det finns i alla fall så de kan fylla magen. Som det är nu, är det än mer viktigt att de får sina mineraler!


Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.