Blogg,  Djur,  foto

Duktig pålla

Idag är vi ute i två timmar och det blir både upp och ner för flertalet backar och i svårframkomlig terräng. (Upp till Fällesåsen, över stenbron, upp till Tranabovägen och ner serpentinbacken, upp genom den mycket risiga stigen över till Gläsbackavägen.) På vägen tillbaka travar och galopperar vi hela banvallen från krysset vid Jarhults sjö – det tar tolv minuter. 😊

Efteråt får hon duscha igen och det går riktigt bra idag! 😃 Hon står ju inte blickstilla hela tiden, men stundtals, och jag får duscha ryggen från bägge sidorna. Vi tar bara en snabbis och hon får massor med beröm.
Sedan är det skönt att rulla sig! 😍

Roy har fått sin fina huva på sig och han är så söt med de där öronen… 😂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.