Blogg,  Djur,  foto

Sol ute och sol i sinne

… Ja det får man ju ändå ha trots allt.

Det har varit varierad ridning i veckan. Med det menar jag allt från entimmarspass till turer på drygt två timmar. Det har varit väldigt mycket skritt men också långa sträckor med trav och galopp. Vi har traskat upp och ner i knölig skogsterräng och vi har gått på jämn hård banvall.

Hon har börjat att få lite av de där gamla ”tappen” med vänster bakben igen! 😞😱 Oftast kommer det under den första halvtimmen innan musklerna är uppvärmda. Jag hoppas att det inte blir värre! Hon är i alla fall pigg och glad och går villigt fram, så det kanske bara är tillfälligt.

Innan vi red ut, fick Roy sin hinkmat ute på gårdsplanen och sedan fick han ett fång extra hö inne i hagen. När vi kom tillbaks från vår tur, upptäckte hon genast att han sölat lite utanför och inte städat upp så minutiöst som hon brukar göra! Somliga har tur! 😄
Inne i hagen hittade hon även små, mikroskopiska höstrån som låg kvar på backen, så då fick hon att göra där med en liten stund.

Idag var Michaela i stallet och gav Cola djupvågsbehandling och för tre dagar sedan började jag ge henne Boswellia och uppblötta chia-frön i maten och håller väl på nån månad drygt, så får vi se sedan.
På tisdag kommer Carola och ska försöka sätta lite nålar igen…

Vädret har varit underbart och man har kunnat rida bararmad eller i skjortärmarna. I tisdags kväll och onsdags var Andreas och mitt otroligt söta lilla barnbarn Alicia här på besök. Så himla kul! 😍 Hon jagade katter här och hojtade i falsett av skräckblandad förtjusning och petade exhalterat på dem flera gånger. 😂
Igår var de med en sväng till stallet och träffade Cola också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.