Fredag den trettonde

Fast det har visst hunnit över till lördag nu, ser jag. Bäst jag går och lägger mig och fortsätter när jag vaknar. 😉

Jahapp. Det var alltså igår vi var ute på en härlig kvällritt i solen. Red i bara skjortärmarna! 😎
Vi red förbi Århult och Sandklevs och konstaterade att nu gick det massa kossor (långhåriga) i den långsträckta hagen däremellan. Så vi tog den lilla skogsvägen, parallellt, istället.

Cola tyckte det var väldigt spännande att gå förbi Ullas hästar igen och att komma ut vid Vräk! 😊 Vi har inte ridit där sedan i somras, pga hennes rehabilitering med höften, eftersom det är så backigt. Men jag bedömde att nu kunde det vara dags och vi tog en galopp och det gick bra.
Sedan red vi genom skogen på toppen, för att slippa de största branterna runt Tranabo.


Inne i skogen var det väldigt blött i mossan mellan grenar och stenar och på ett ställe trampade hon igenom och var ytterst nära att gå i backen… Borta vid diket brukar hon ju ta ett långt kliv/litet skutt, men det såg så blött ut på landningsbanan på andra sidan att jag hoppade av och ledde henne över och det gick fint! 😊
Sedan blev det lite galopp igen upp mot Fällesåsen och i långa nedförsbacken hoppade jag av igen och hon fick ta sig ner själv och gå och mumsa lite ätbart längs kanterna. Det var uppskattat! 😍


Sedan satt jag upp och det blev lite mer galopp hemåt och sedan smakade det bra med något att äta. 😂

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.