En underbar dag

Solen strålar idag med och jag startar dagen med att räfsa klart i trädgården och köra bort allt. Det som är kvar nu av vårstädningen, är att rensa bort alla torra fjolårsflox.

Sen eftermiddag tar jag mig till stallet. Colahästen har fått gå naken hela dagen och rullat sig på bägge sidor och är så nöjd och belåten. ❤

När hon inte står i motljus, syns det att det är mycket att göra innan vi kan ge oss iväg på nån ridtur. Och så mycket päls som hon fällt nu de senaste dagarna, så är det konstigt att det ändå sitter kvar en massa tjock vinterpäls!

Så småningom är det i alla fall färdigborstat för idag och vi ger oss iväg. Idag rider vi lite längre: förbi Jarhults och in i skogen så vi kommer ut på banvallen bortanför Torvbacken. Colahästen förfasar sig över alla smutsvita fläckar som bitvis kantar vägbanan och tittar väldigt länge och intresserat på Jarhults ena shettis, som står långt borta i sin hage och är för lat att komma springande för att kolla, som han brukar. Sedan tittar vi på rådjur som betar och som sedan hoppar iväg in i skogen så allt man ser till slut är en vit fläck som studsar upp och ner.
Vi travar och galopperar riktigt mycket idag och det tycker hon är jätteroligt! Tänk att kunna få springa som man vill, utan en massa isfläckar eller stenhård mark! 😍

En underbar dag är slut! 😊

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.