Blogg,  Djur,  foto

Hagmys

Min lilla älskade skrutta, vad jag tycker om dig! ❤❤❤ Idag kommer jag mig inte riktigt ifrån hagen efter att ha mockat. Jag känner mig så uppfylld av känslor att jag hellre stannar där med henne, än rider idag – låter det logiskt?
Ja så är det i alla fall.

När det blir dags för hennes hinkmat, beslutar jag mig för att skoja lite med henne. Hon är långt nere i hagen, men när hon ser att jag kommer bärandes på hennes svarta mathink, börjar hon röra sig mot ingången. Då jag fortsätter på vägen längs hagen och bort mot sommarhagen, vänder hon tveksamt om och tittar undrande efter mig.

Jag går ner genom sommarhagen och in i hagen som gränsar till där de går nu och nu kommer ju Cola fram till tråden där. Jag ställer ner hinken en bit in i hagen och kommer fram till tråden och öppnar. Cola står framför mig och ser frågande på mig. Jag gör en gest in i hagen och säger ”kom då tjejen!” Cola nosar först på mig och sedan lite på grimman som jag hängt över axeln men står kvar och tittar på mig. Jag riktigt ser frågetecknen över hennes huvud. 😂 Jag får öppna lite till och gå förbi henne (men stå i vägen för Roy) och smacka lite för att hon ska gå in.

Men sedan låter hon sig väl smaka och när hon är färdig, går hon lite tveksamt ett varv runt hagen och kollar lite innan hon är klar att gå tillbaka in till Roy.
Hon följer med upp till utgången och när jag går, står hon och tittar efter mig.
Jag slår vad om att hon tycker jag är helknäpp idag. 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.