Blogg,  Djur,  foto

Electric lady

Stackars, stackars lilla häst! 😢 Idag får hon elektriska stötar av mig fyra, fem gånger när jag rör henne! Både när jag mycket försiktigt tar av täcket och efteråt när jag försöker röra henne! Hon hoppar högt varje gång och flyger bort en bit och blicken jag får är fylld av misstro och undran. Jag ber om förlåtelse och talar lugnande och när hon till slut försiktigt nosar på min framsträckta hand, så får hon en stöt där med! 😟
Till slut vet jag inte hur jag ska kunna göra i ordning henne för ridtur!
Det är fruktansvärt med den där statiska elektriciteten, hur ska man göra för att undvika det??! Det verkar som om det är värst kalla dagar?

Ute i hagarna är det fullständigt stilla. Alla hästar står orörliga, som om någon tryckt på pausknappen.


Han i täten blev visst trött och då blev det stopp! 😂😂

Så småningom kommer vi i alla fall iväg, Cola och jag, utan några mer otrevliga stötar och snart är det glömt och förlåtet.
När vi kommer till banvallen får vi en tråkig överraskning: de har plogat hela långa banvallen! Så nu är den plan och hård och har isiga fläckar i däckspåren. Där som vi kunde galoppera långa sträckor i härlig snö! 😫
Vi kan ju trava lite försiktigt här, men något mer inbjuder det inte till. Som tur är finns Ängavägen och ett par vägsträckor till kvar med snö och vi galopperar på allihop! Häääärligt! ❤

Igår var jag ute med kameran lite grand, och idag tankade jag in bilderna i datorn.
Katterna lekte i snön och tyckte det var roligt att jag var med ute. 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.