Blogg,  Djur,  foto

Backe upp…

Sol idag med! Och ännu lite kallare än igår.
Idag dristar jag mig till att rida uppför backen runt Fällesåsen. Hoppas jag inte får ångra det. Djup snö och lång backe – det är nog rätt kämpigt för henne. Hon stannar till och vilar två gånger, helt kort bara. Men sedan fortsätter hon självmant och jag tycker ändå det är energi i kliven, så det är nog ingen fara. Jag bestämmer att idag får det bli en skrittrunda bara. Det är säkert jobbigt nog med det här pulsandet.

Efter Fällesåsen är det breda spår på vägen, efter en timmerbil. Det är faktiskt rätt skönt att hon kan hålla sig där och slippa den djupa snön. Men det är lite småhalt i spåren, så det var ju lika gott att jag bestämde mig för skritt.
Det märks på henne att det var längesen vi var här, för hon har enormt mycket att titta på! 😄 Inte så att hon skyggar, men hon har verkligen koll på precis allt IFALL det skulle dyka upp nåt farligt.

En positiv sak är att kossorna inte går i Århult för tillfället, utan vi kan rida genom sommarhagen hem. Där tar vi faktiskt en liten trav sista biten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.