Lite råkallt

Det känns lite råkallt idag och det yr omkring små små fnyk av snö i luften. Jag säger till Matisse att han får ha halsduk på sig idag om han ska ut.

Han tycker inte alls att det är nån bra idé och den enda bild som inte blev suddig var den här, där han hade backat in sig i ett hörn. 😂

Dagens ridtur blev banvallen ända bort till Jarhults sjö där vi stannade till en stund för att titta på utsikten. Dvs Cola tyckte inte alls att det var kul att stå still och titta ut över isen, men så upptäckte hon att det växte gräs vid sjökanten och då gick det genast mycket bättre att stå still. 😊

På vägen tillbaka travar vi rätt mycket och inga konstigheter idag heller. Positiv och uppmärksam tjej. 😍 Efteråt blir det mineraler och lucern och hon låter sig väl smaka. Blundar njutningsfullt när hon tuggar och när hon är klar finns det ingen anledning att skölja ur hinken. Där finns inte ett spår av någonting.

När det gäller mig själv, lyckas jag för det mesta glömma bort alla problem så länge jag är i stallet/med hästen, men i förmiddags var jag i alla fall hos doktorn och blev sjukskriven tre veckor till och fick ny medicin, så får vi se hur det blir sedan.
Hoppas den hjälper. Den är tänkt att ta bort ångestkänslorna…

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.