Min bästa vän

Hon är verkligen min allra bästa vän. I vått och torrt. Därför känns det ju lika underbart när hon mår bra som det känns hemskt när hon mår dåligt.
Idag är hon lite seg i början pga brunsten (som är i avtagande.) Men vi tar vägen upp förbi brandstationen och tillbaka, innan vi fortsätter Ivarssons-rundan, så hon får sig ett par extra travpass. Sedan känns hon som om hon kommit igång. Skritt runt Ängavägen och på banvallen hemåt blir det trav nästan hela vägen, med en massa tempoväxlingar och lite avsaktningar/halter och igångsättningar i trav. Hon går så fint och bjuder så bra att jag faktiskt lägger in fem galoppsprång i det hela också! Den första lilla galoppen sedan i somras. 😍

Det här inlägget postades i Blogg, Djur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.