Blogg,  Djur,  foto

Meanwhile…

Medan Colahästen har kämpat på med sitt vänstra bakben, har storekatten Maestro hemma, gjort nåt dumt med sitt vänsterbak… Vet inte vad som hänt, men det var inte utomhus i alla fall, för köksstolarna låg kullvälta en dag när jag kom hem, så jag tror han och Matisse varit lite våldsamma när jag var på jobbet.

Det är en och en halv vecka sedan nu och även om det inte är bra än, så är det aningen bättre i alla fall. Möjligen en spricka i bäckenbenet. Ingen svullnad någonstans och själva benet har jag böjt på i alla leder och dragit i och haft mig utan att han protesterat. Däremot sjunker han undan lite när jag trycker uppe på ryggslutet.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.