Kvällshö

Nu är det skymning när vi ridit en timme, de dagar jag slutar fyra. Klockan sex är det nästan mörkt. Om en vecka är det vintertid och mörkt fem istället. Sen går det snabbt utför och pannlampa är ett måste. Usch! 😡

Men ridningen går bra (än så länge) och igår började vi utöka travpassen en aning. Samt även kraven. När hon går ihop sådär fint och växer på höjden och tar ut stegen, så får jag nästan tårar i ögonen av lycka. 😍
Hon är aningen stel i hela sin vänstersida och jag hoppas det bara är muskelminne och ovana, för jag vill inte veta av att det ska börja om igen. Bra då att Mia kommer och känner över henne och ger behandling i morgon (equiterapeuten.)

Igår började vi ge kvällshö i hagen till Roy och Cola och det var lite hysteri när jag körde ner skottkärran med balen som de skulle dela på. Cola skulle ju ha alltihop och hade fullt sjå att äta från tre högar samtidigt! Men när jag fortsatte att pytsa ut ”kakor” av höet, så det blev både fem och sex högar, då gav hon upp och lät även Roy få äta i lugn och ro.
Undrar hur det ska gå nästa vecka när vi ska börja hänga ut hönät, ett var på morgonen och ett var över natten!?
Cola måste ju lära sig att dela med sig lite, annars går detta åt skogen. Den lilla ligghallen de två ska ha, har ju hon mutat in som sin. Roy får inte komma i närheten!! 😬

Det här inlägget postades i Blogg, Djur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.