Blogg,  Djur,  foto

Efter regn…

… kommer solsken! Det känns som om vi är på rätt väg nu, (hoppas, hoppas…) och efter gårdagens katastrofväder, så bjöd denna dagen på härlig höstsol! Vi har ju börjat med uppsuttet nu igen, mest skritt men lite trav. Jag tycker mig känna en liten ”rullning” i skritten även sidledes, som jag inte känt på henne förr? Åtminstone inte så långt tillbaks jag kan minnas. Alltså nån form av vickande på rumpan. Det måste ju vara bra?! Innan har det ju bara varit fram-och-tillbaka, men nu är det alltså sidovicka också… 🙂

Efteråt blev det en liten fotosejour i hagar och runt stall. Solen gick visserligen och gömde sig då, men jag knäppte lite ändå…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.