Blogg,  Djur,  foto

Regn med hagmys

I förrgår hällregnade det hela dagen. När det höll upp lite vid femtiden åkte jag till stallet. Men jag hade absolut ingen lust med att vandra iväg med en sadlad häst mot skymningen och kanske riskera ännu ett skyfall som blötte ner allting, så det blev bara lite häng i hagen. Colahästen var väldigt kärvänlig och fick en mineralkaka att knapra på och jag stannade kvar där nästan en halvtimme. Tog lite kort i vanlig ordning. Varje gång jag tänkte ta en selfie så såg jag i bakgrunden som var på väg mot mig. 😍😂 Hennes regntäcke fick vara på för det skulle bli mer regn till natten.

De två sista korten är resultatet av att Cola blandade sig i igen. Hon börjar bli riktigt duktig. 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.