Blogg,  Djur,  foto

Maaaat!

Vi fortsätter med våra promenader varje dag, så det är ju ingenting att orda om. På återbesöket den 5/9 vill veterinär Ylva ha kvar henne hela dagen, så jag ska lämna henne halv nio på morgonen och hämta henne vid fyratiden på eftermiddagen. Equiterapeuten Mia kommer också. Så ska de röntga och känna och ultraljuda och slå sina kloka huvuden ihop och om vi har riktig tur, så kommer de på någon bra lösning som gör henne frisk!
I vanlig ordning, som jag nämnde igår, så står hon innanför grinden och stampar och gnäggar så fort jag kör in på gårdsplanen och sedan är det gräsätning som gäller en bra stund innan promenaden.

Sedan går vi ut. Matte är så dum i huvudet att hon tror att det går att äta äpple samtidigt som man promenerar med Colahästen! Jag har i princip hennes gap rätt över nyllet när jag biter i äpplet. Så det blir att stanna, vända bort huvudet och fylla munnen jättefort med så mycket som får plats och sedan ge Cola skrotten. En stor skrott, blir det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.