Blogg,  Djur,  foto

Equibandet

Idag testar vi equibandet. I det stora hela funkar det bra, men det blev aningen för långt. Så ikväll får det bli mera sömnad… 😉

Ögat är mycket bättre idag och behöver inte tvättas. Men tyvärr har hon tagit av sig flughuvan i natt och jag hittar den inte trots att jag går runt i hela hagen. Men det har ju -förutom regnet – blåst rätt kraftigt under natten, så den kanske inte ens är kvar i hagen…
(Jag har kanske inte nämnt något om ögat innan? Hon kom in med ett illrött och geggigt vänsteröga i onsdags. Jag sköljde ögat genom att spruta in koksaltlösning direkt in i det, enligt anvisning. Det gillade hon inte alls, men hon var väldigt tapper. Så tvättade jag rent runt kanterna och ögonfransarna och sedan dess har hon haft flughuvan på sig igen, som skydd. Men idag var den alltså borta.)

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.