Dag fjorton

Idag rider vi Ivarsson-rundan och när vi precis rundar huset, så har ”någon” satt upp nån sorts fågelskrämmor i form av stängselstolpar med en stor säck som fladdrar högst upp! Kan ju säga att Colahästen gör ett jätteskutt baklänges!
Sedan så tappar hon till, eller gör några slags underligheter två, tre gånger där längs sandvägen? Men annars går det ju bra och vi tar ett par travpass på banvallen. Det tar precis en timme. Det ska ändå bli skönt när dag tjugo kommer, så jag får veta a) om inflammationen verkligen har lagt sig? och b) vad veterinären i såfall tror det är som gör ont och c) vad vi kan göra åt det? För det här att oroa sig och undra hela tiden, är ingen hit. 😵

Så är det min födelsedag idag med. Jag jobbade på förmiddagen och sedan är jag hos frissan i stan, behöver lunch sedan och äter en wienerkorv med pommes frites – 57 kronor! Det tycker jag är skitdyrt, jag som aldrig brukar köpa sånt!
Sedan är det som sagt stallet och så storhandlar jag på Ica och sedan är klockan nästan sex när jag är hemma.
Jag skulle ju egentligen klippt gräset idag för det är svinlångt och det ska regna flera dagar nu, och inne flyger det omkring både dammråttor och pälstussar och jag skulle dammsuga – men jag VILL INTE!! Hela min kväll går ju då!

Jag har köpt jordgubbar (istället för tårta) och häller upp en GT och skiter i allt och firar min födelsedag istället.

Det här inlägget postades i Blogg, Djur, foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.