Blogg,  Djur,  foto

Att pricka rätt

Solen har lyst så varmt och skönt hela dagen idag, efter att dimman lättat i morse. Så att det kommer en skur med ösregn just när Colatjejen och jag är ute, är väl nästan väntat. Men jag har ju bara linne på mig, så jag torkar fort. 😂😝

Annars är equibandet lagom långt nu, efter att jag kortade av det igår och funkar hur bra som helst. Kul med att kunna göra något gratis, själv, som annars kostar nästan tretusen. 😄 Idag får hon dessutom trotsa faror som damer med svampkorg inne bland träden och stående traktorer framför en karl med motorsåg. Naturligtvis har hon sett detta förut, men inte alldeles själv, med mig en bit bakom!
”Tanten är läskigast. Får stanna en lång stund och samla mod, innan jag vågar gå vidare, när jag hör att det är något längre fram…”

Efteråt har vi lite fotosejour och jag önskar någon kunde tagit kort på oss när jag kliar henne bakom örat: hon nästan lägger sig i famnen på mig! 😍

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.